Tänään tuli käytyä taas huhkimassa ryhmätunneilla. Ensin olin tunnin perinteisessä kuntopiirissä ja sen jälkeen vielä kolme varttia venyttelyssä. Varsinkin venyttely tuntui tulevan tarpeeseen, koska sen keskiviikkoisen liian vaativan jumpan jälkeen on reidet huutaneet apua ihan kaikessa mitä olen tehnyt. Nyt onneksi helpottaa. Kuntopiiri oli hauskaa, ja sinne menen varmasti toistekin. Tuollainen kiertoharjoittelu tuntuu sopivan minulle, jaksan paljon paremmin, kun puhutaan kymmenistä sekunneista kuin jos puhutaan kymmenistä minuuteista. Rankkaahan se oli, ei siinä mitään, mutta mieli lepää, enkä vain odota, että koska tunti loppuu.

Aamulla otin virallisen perjantain aamupainon (virallinen siksi, että kuntoilun aloitin viime perjantaina ja silloin kävin vaa'alla pitkästä aikaa ja jatkossa viralliset lukemat ovat aina näitä perjantain aamupainoja) ja se oli tasan sata. Kaksisataa grammaa oli siis lähtenyt (viikon aikanahan paino on kyllä käynyt alempanakin). Vyötärönympärystä en tänään ottanut, koska olen hukannut mittanauhani jonnekin. Alkulukema viime perjantaista oli 126 cm. Voisin vaikka ottaa tuon vyötärön ympäryksen viralliset mitat vaikka neljän viikon välein, niin voisi jotain tuloksiakin nähdä.

Tänään on ollut myös herkuttelupäivä. Sipsiä, limppaa ja karkkia. Eipä tätä millään voi puolustella. Menköön nyt, toivottavasti saan ruokavalion taas kondikseen lähitulevaisuudessa.

Viikonloppuna pidän kuntoiluvapaata, että lihakset voi levätä. Tosin lähden huomenna metsään etsimään pajunkissoja ja perinteiset lenkit teen lapsen kanssa. Mutta muuten yritän lepuuttaa itseäni ensi viikon kuntoilukoitoksia varten.