Nyt on sitten ryhmätunnitkin aloitettu. Hyvä niin, koska aamupäivästä tuli vähän herkuteltua viinerillä ja vaikka millä. Mutta siis Zumbaa kävin testaamassa tänään. Elämäni ensimmäistä kertaa. Tuskin jäi viimeiseksi, mutta en ihan lämmennyt. Tuntuu että pidän paljon enemmän tunneista, jossa koreografia on selkeämpi ja "tarkempi". Tarkoitan sellaista koreografiaa, että tiedän varmasti mitä seuraavaksi tulee, ja voin päästää aivot vapaalle ja vain tehdä liikkeet. Nyt piti seurata paljon tarkemmin että missä mennään, ja juuri kun pääsi rytmiin mukaan, niin vaihdettiinkin jo liikettä. Toivottavasti maanantain vesijumppa on sitten mukavampi tapaus.

Tosiaan aamulla tuli sorruttua jo viineriin ja pasteijaan. Ja nyt kun on käynyt jumpalla (ja oikeaoppisesti vielä kävelin salille sekä jumpan jälkeen kotiin) ja saanut lapsen nukkumaan ja suihkun suoritettua, voisi taas sortua johonkin hyvikseen. Yritän vielä estellä itseäni, mutta tunnen itseni sen verran hyvin, että voisin vaikka lyödä vetoa siitä, että popparikattila on tulilla vartin sisään siitä, kun saan tämän kirjoituksen valmiiksi.

Huomenna on lepopäivä urheilun suhteen. Käyn ainoastaan lapsen kanssa kävelyllä ja säästä riippuen olemme reisussa 20 minuuttia tai 50 minuuttia. Ja koska jalkakäytävät ja tiet ovat vielä aikas liukkaita, eikä sitä voi oikein kunnon kävelyksikään kutsua, lähinnä se on sellaista tepastelua. Mutta tuleepahan käytyä ulkona edes vähän :)