Se viime viikon keskiviikkona käymäni liian vaativa lihaskuntojumppa otti sen verran koville, että viikonlopun lisäksi tuli pidettyä vielä eilinen huilitaukoa lihaksille. Tänään sitten uskaltauduin taas pitkästä aikaa jumpaan. Ihan perusjumppa, jossa ensin askellettiin koreografiaa parikymmentä minuuttia, sitten tehtiin puoli tuntia lihaskuntoliikkeitä ja sitten oli muutaman minuutin venyttely.

Lihaskuntoliikkeet olivat keskittyneet reisiin ja pakaroihin sekä vatsaan. Hyvin jaksoin, vaikka etureidet vielä huutavatkin jos teen muutamaa enemmän kyykkyjä. Toivottavasti lihakset joskus parantuu tuosta kivusta ja särystä :)

Viikonloppu meni herkuttelulinjalla. Ja tämän viikon liikunnat jää aika minimiin, kun on muita menoja lähes joka päivä. Huomenna koko päivä muuallla ja perjantaina sain kutsun työhaastatteluun keskellä päivää, joten ennen sitä en viitsi mennä salille ja sen jälkeen en taida keretä. Pitänee siis vaan jaksaa kävellä enemmän loppuviikosta. Toivottavasti torstaina jaksaisin käydä jonkun jumppatunnin tai ainakin salikierroksen tekemässä.